Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 3 januari 2017

Jag har slitit mig från alla modesajter

som jag tydligen måste scanna varje dag (här himlar författaren med ögonen åt sin egen fåfänga och längtan efter allt som är vackert och har UPPENBARLIGEN glömt att figuren numera är mellan 25 och 85) och ska nu hänge mig åt mitt manus.
Inget stängs idag innan 2000 ord är på pränt.
Sen kanske jag tar en promenad, det är minus tio grader i förorten idag vilket jag tycker är rätt härligt av någon anledning.

Något dagsljus kan jag än så länge inte släppa in eftersom Misse ligger vid elementet och om jag petar på mina långa gardiner kommer han att vakna och det vill jag inte.

Nu börjar jag i alla fall att jobba. 45 minuter senare än jag hade tänkt, men jag väckte mig i alla fall klockan åtta vilket får ses som en seger över ... något.
Wohoo.

3 kommentarer:

Ezter sa...

Hoppas det gick bra att jobba idag :)

Åsa Hellberg sa...

Tack efter, det kändes bra. Hoppas dina dagar också är bra och att du får en lång helg!

Åsa Hellberg sa...

Ezter, inte efter :-)