Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 9 januari 2017

Så jag ska träffa kidsen idag.

Ta tunnelbanan, tänkte jag. Bion är tidig, vi ska gå på Hötorget och jag slipper leta parkering (även om jag nu oftast ställer mig i garage för att jag till sist inte orkar leta längre.)
I morgon ska jag också till stan, på födelsedagskalas, men det är senare och på Kungsholmen, så då är bilen given.

Alltså, min bil. Mitt lilla hjärta. Jag är glad så länge hon håller. Det låter oroväckande underifrån just nu. Kan vara någon avgasrörsaktigt ... Inte vet jag och just nu orkar varken jag eller min ekonomi med mer reparationer.
Hon ska besiktigas innan sista februari. Vi får väl se vad de säger om hennes kondition.
På väg till och från stan ska jag läsa det jag måste läsa för mitt manus. Det får bli dagens arbetspass utöver en snabb koll på det jag skrev igår.

Vi hörs kanske sen.
Tjoho!




3 kommentarer:

Kristina W sa...

Åh nu blev jag också sugen att gå på bio!

Eva-Lotta sa...

Hoppas filmen är bra!

Åsa Hellberg sa...

Supermysig film, tecknad, SING heter den.
Vi såg den engelska versionen och det SVÄNGER kan jag meddela:)