Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
måndag 30 april 2018

Jag jobbade igår,

men inte lika mycket som jag hade behövt. Den där stunden på morgonen pratade jag bort och sedan träffade jag ju Jonathan och Linnea i Farsta och så gick tiden där.
Men idag är det en heldag i soffan och bakom skrivbordet. Mer soffan idag tror jag. Ibland känns det ena bättre än det andra.

I morgon och på onsdag ska jag bara jobba med deklarationerna, men om jag börjar tidigt i morgon kanske jag hinner klart under dagen men har en känsla av att jag har tänkt det tidigare och så funkar det ändå inte.
I eftermiddag tänker jag printa ut allt jag behöver, det är en bra början.

Jag har aldrig någonsin firat Valborgsmässoafton och som ni förstår så kommer jag inte att börja idag heller.
Nu ska jag jobba, wohoo.

Inga kommentarer: