Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 17 juli 2019

När jag inte jobbar med mina manus


funderar jag ofta på hur jag ska inreda klart. Det är en form av mindfullness tror jag ...
Den här väggen har jag haft bekymmer med eftersom den har varit mörk sedan jag flyttade på en hörnlampa för att få plats med mina tavlor runt tv:n.

Anyhow, jag hittade finurliga lampor på Ikea. Överdelen av glödlampan är kopparfärgad och ljuset sprider sig superfin på väggen och är väldigt behagligt. Det kommer att bli toppen när de andra tavlorna kommer upp på varsin sida. Ljuset kommer att falla på allihop.

Väldig bra lösning till en billig peng.
Lamphållaren kostade typ 49 och glödlampan sisådär 79.







3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så bra det blev!

Simona sa...

Snyggt!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det blev så himla bra ljus. Mycket bättre lösning än den jag hade tänkt först med någon slags ljusplattor också från Ikea. Men de hade inga sladdar när jag var där, så då hittade jag den här lösningen istället.