Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 23 november 2019

Det lackar


Pimpad balkong

I alla fall om ni frågar mig.
Nästa lördag ska vi, Jonathan, Linnea och jag, på julbord och sedan julkonsert i Blå hallen.
Dagen efter är det första advent.
Hurra.
Det är då jag drar igång julmusiken här hemma och i bilen. Det finns radiokanaler som enbart spelar julmusik under hela december och det måste man ju bara gilla.

Idag jobb efter sovmorgon. Jag vaknade alldeles för tidigt (halv sex) och hade svårt att somna om så jag stängde av väckningen och när jag väl somnade om gjorde jag det djupt fram till halv tio.
Så skönt.'

I morgons ska jag däremot gå upp tidigt, för jag behöver kunna somna så att jag kan kliva upp mitt i natten mot måndag och ta mig till Arlanda via Sundbyberg där jag ska hämta Jonathan och Linnea.
Flyget går 7.40 och de unga tu vill äta frukost på Arlanda så jag antar att vi behöver vara där strax efter sex.
Det betyder i sin tur att jag hämtar dem kvart över fem, åker hemifrån kvart i, och behöver stiga upp halv fyra.

Planen i London är ju främst att ta foton på plats, och att göra små filmer med min karaktär från "Kulturen." Och för det behöver jag hjälp av båda två. 
Vi ska äta och fota afternoon tea, spana in och fota julpyntade hotell - som Savoy och Claridges som jag snor mycket av till mitt Flanagans. Vi bor ju på The Ritz, så deras jul får vi ju också. Från det hotellet har jag kanske snott allra mest. Herregud, vad det imponerade på mig förra året.

Det var det.
Lördag. Ännu en dag utan dagsljus i Farsta.
Nu ska jag fortsätta redigera stående.
Hejhej.


Inga kommentarer: