Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 24 november 2019

I morgon! Julen på Savoy har jag inte sett. Är så exalterad!

Get excited, your booking is tomorrow.
Still going to make it?
I'll be there!
Afternoon Tea at The Savoy
Table for 3 on Monday, 25 November 2019 at 12:45
Name: Asa Hellberg
Confirmation #: 2110038309

Nu börjar ju faktiskt min research inför nästa Flanagansbok (del 3) som utspelas i betydligt moderna tider.
Jag vet inte exakt än, någon gång runt millennieskiftet kanske?

Men idag är också en kul dag, för jag ska vara med på ett feelgoodevent som tidningen Skriva anordnar i stan. Jag ska vara där klockan 11 hade jag tänkt. Mitt eget pass, tillsammans med Simona Ahrnstedt, Helene Holmström och John Hägglund, börjar strax efter ett. 
Igår gick jag i mål med den första genomgången av 2an och när jag kommer hem från London har jag 3 dagar på mig att skriva ett par kapitel och sedan snabbt gå igenom min förläggares kommentarer för att se om jag har fått med det hon vill/intevill. Jag lyssnar på det allra mesta. 

Det var det, söndag i förorten. Bra dag, så här långt.
I eftermiddag ska jag packa för en natt i LONDON.


Inga kommentarer: