Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 17 november 2019

Idag ska jag på bio.

Med tanke på att jag har rätt mycket att göra så var det kanske dumt att gå idag, men det var planerat sedan ett tag, och jag vill så gärna träffa kompisen och se filmen.
Last Christmas. En romantisk komedi med George Michaels låtar som fond.
Den har fått blandad kritik men jag bryr mig inte så mycket. Det är en fulgenre likväl som mina böcker är så bäst är att se själv.
(Böcker som, by the way, har blivit nominerade till Adlibrispriset 2019, vilket förstås är kul som tusan. Både Välkommen till Flanagans och Sexstrejken har fått varsin nominering i Feelgood repektive ungdomsboksklassen.)

Jag gjorde i alla fall det jag skulle jobbmässigt igår och det här är en oerhört rolig roman att jobba med så jag ser fram emot kommande vecka när jag verkligen kan grotta ned mig i den.

Typ så.
Hoppas att ni har och får en fin söndag!

3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag har läst Flanagans nu, hoppas fortsättning kommer snart🤓

Åsa Hellberg sa...

HURRA! Tack. I sommar kommer nästa.

Eva-Lotta sa...

Den var riktigt bra!