Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 28 november 2019

Borta i två dagarOch jag är fortfarande helt slut. Men idag är det nog mest för att jag var uppe halv sex och inte utsövd klart från dagen innan. Jag har sovit en stund sedan jag kom hem från stan och en frukost för Storytelläsare men telefonen ringde, så nu tänker jag försöka sova lite till faktiskt. 

London var i alla fall FAB. Jag fick så mycket gjort. Den här bilden är från den andra (och sista) dagen, efter att ha sammanstrålat med Jonathan och Linnea som hade fått ledigt. Själv var jag bland annat på Claridges, som var dekorerat av Christian Louboutin. Betydligt bättre än förra årets Diane von Furstenberg (även om jag fick se henne där live, pilla med sitt julträd).

Här hade vi ätit en hamburgare och var på väg till hotellet för att hämta bagaget. Jag måste säga att London är så mycket bättre på juldekorationer än Stockholm. 
Minsta butik har något glittrande runt sin dörr och sina fönster. 

Det var det.
I morgon och på söndag redigering (och julpyntning) och på lördag är det julbord och julkonsert.

Nästa vecka börjar jag skriva sista Sonjan och sedan kommer mamma på onsdag och stannar till lördag. Söndag är det signeringar (Hötorget och Jakobsberg med Simona) och sedan följer nästan en hel vecka Sonja innan jag får tillbaka Flanagans som jag ska skicka nu på söndag kväll.

Det blir TOPP!

PS jag får en massa spam och måste nog försöka inför någon slags kontroll på kommentarerna. Hoppas att det inte stör för mycket. Jag älskar kommentarer, by the way :)

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag kunde inte använda bookbeat-koden, för jag hade provat en gång tidigare. Jag ville ju lyssnat på din bok. Inte andra eftersom formatet inte passar mig.
Mysiga dagar i London🤗

Åsa Hellberg sa...

Aha, okej. Vad synd.
Mne den kommer nog inbunden någon gång, hoppas jag.