Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 20 september 2023

Feberfri, tjohej, men opigg

 Det betyder ju ändå att det verkligen går åt rätt håll med det här sjukeriet. Bästa sängen när man är snorig, eftersom den går att höja upp. 

Jag har just ätit med god aptit. Ugnstekta kycklinglår, blomkålsris och sötstark senap (i brist på annat). Mina eksem har reagerat på något och det är antingen ägg, tomat (eller något från London) eller på Coronan.

Just nu orkar jag inte bry mig, jag äter det jag vet att jag tål och så hoppas jag att "anfallet" går över. Något jag aldrig mer kommer att använda på händer och fötter är kortison däremot fortsätter jag ju att grisa ned alla mina datorer, telefoner, glasögon etc med hudkräm. Men hellre det.

Den här dagen blir det inget jobb då, jag siktar mot morgondagen. Idag ska jag istället damma sovrummet, byta lakan, tvätta håret och sånt. Det känns behövligt och det blir man ju piggare av när det är klart.


Jag ska också beställa fler varor från Mathem till i morgon. IFALL jag inte pallar att åka och handla.  Man vet ju aldrig med det här viruset. 

Men hurra för feberfri, det känns grymt!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hoppas du mår ännu bättre i morgon!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!