Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 14 april 2014

Bra jobbat, Hellberg!

Jag tar mig sakta igenom manuset igen.
Skriver lite här och lite där.
Kommer att skriva mer (betydligt mer) ju närmare slutet jag kommer, men nu behöver jag se att trådarna håller. Det mesta i de här partierna bara påfyllnad eftersom omskrivningarna nu ska vara klara.
Jag har också en hel del som måste faktakollas men det gör jag sist. Det är inget som påverkar storyn som sådan.

Bara ett par veckor kvar till deadline, och flera dagar går bort för att det råkar vara påsk bara sådär. Nästa vecka försvinner två dagar för att jag ska till Sundsvall (jag kanske kan jobba på tåget. Resan tar ju en stund. Älskar Sundsvall, har aldrig varit där men tror att det är en UNDERBAR stad.)

Det blir i alla fall en kamp mot klockan!
(And she loves it.)

(Ps, det ska bli bra, det är det viktigaste, alltså har jag egentligen en månad till på mig om jag måste.)



4 kommentarer:

Ezter sa...

Härligt att det flyter på!

Izabella sa...

Upp till kamp mot klockan! ;-)

Åsa Hellberg sa...

Ezter; ja, jag är så tacksam för det.

Izabella; ja, jag vet! :)

HOUSE of ADELA sa...

Tros du fixar allt galant Åsa!
Du bara är ju sån;)

Kram
Adela