Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 28 april 2014

Mycket nöjd med dagens arbete.

I morgon ska jag äta frukost tidigare, så att jag kommer igång vid åtta-tiden. Jag är bäst så dags, och då är det bättre att ta en promenad efter jobbet eftersom är superviktiga grejer som ska skrivas i morgon.

Idag har det regnat, blåst och varit strålande sol. Jag lyckades tajma det senare och har numera en röd näsa. Och så kan jag tydligen simma. Det kan ju vara bra att veta.


Min fot och min pool. 























Det går finfint att skriva med ryggen åt solen.

5 kommentarer:

Susanne Jonsson sa...

Blir det inte ruskigt ljust med solljuset rakt på dataskärmen?
Blir du nånsin less på dina karaktärer? Jag sitter med mig redigering och är snart spyless på dem... Kanske man ska ta en paus från dem en stund??

Åsa Hellberg sa...

Skärmen står faktiskt i skuggan. Men du har rätt, det går inte att sitta så länge.
Nej, jag har aldrig blivit less på mina karaktärer, jag gillar alla som tusan trots många redigeringar, men själva storyn kan man ju efter några vändor:)

Susanne Jonsson sa...

Aha, kanske det är så att jag inte har nog många dimensioner på mina då :(. Att de är för stereotypa, att det är därför jag är utled på dem??
Ok, jag kör en ny vända!
Det SKA bli bra!!!
Boken ska bli så bra att förlagen bara inte kan tacka nej till den...:)

Junitjej sa...

Vad härligt det ser ut!

Åsa Hellberg sa...

Junitjej: ja, jag har det toppen här i min skrivlya :)