Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 29 maj 2016

Nu är det slut.

Maj har ju varit fantastisk med releasefest, Vårrus, onlinetävlingar och nu igår, sista stoppet på en turné hos åtta bokhandlare. Innan det var jag en vecka på semester med mamma och det var ju också supermysigt.


Elisabet och Jaana kom på besök i Farsta igår.


Nu är det nya tider.
Isolering, tystnad och bara emellanåt små utflykter i det som vanliga människor har som verklighet.
Jag gillar ju den kontrasten och oftare har jag det ju så än tvärtom.Det är tur för mig att maj inte är längre, för fyra intensiva veckor är väl ungefär det jag fixar.

Jag har nästan inte tränat alls, för mina tider har inte gått ihop med dem på gymet, men nu tar jag nya tag och slutar äta choklad och ser till att ryggen mår bra igen.
Tjoho.

Idag ska jag korrläsa Glorias engelska översättning som kom häromdagen.
Det ska bli väldigt spännande.

Ungefär så.
Vi hörs!


6 kommentarer:

Robert W sa...

Det var en dramatisk rubrik. Skönt att allt verkar vara bra med dig!

Åsa Hellberg sa...

Haha tack Robert.

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken fantastisk månad du verkar ha haft! Och vilket superfint reportage i Bohusläningen! Gratulerar till det! Kram

Elisabet Nielsen sa...

Så härligt att träffas i går och prata böcker! Fast jag glömde givetvis berätta om en liten episod som inträffade eftersom jag vann Gloria och kunde läsa den före releasen och en kvinna fick syn på boken på pendeln: "Men är den redan ute? Var har du köpt den?"

Hon var ganska besviken över att det inte var hon som misstagit sig i fråga om utgivningsdatumet. Jag har beskrivit episoden i dagens inlägg på bloggen.

Åsa Hellberg sa...

Snäckan; tack!

Elisabet; då måste jag läsa det! :)

Ezter sa...

Verkligen ingen dålig Maj!