Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 31 oktober 2016

Det där med Lchf.

Många blir hårda i magen. Det kan vara något av det värsta jag vet, så jag är oerhört tacksam för att jag drabbas av motsatsen.
Så till den milda grad att jag undrar om jag inte tål ägg, som är det jag äter varje morgon (varpå jag går på toa).
Eller kaffe?

Jag har inte ett dugg ont och jag behöver bara gå på toa en gång (oftast).

Nu utesluter jag äggen för att testa.
Jag vet att jag senast jag åt så här gav upp och tog ett par mackor på morgonen och då gick det över, men om det hade med att jag uteslöt ägg - eller med fibrerna i brödet - att göra, vet jag inte för jag har aldrig helt slutat äta ägg. Men har tidigare inte kopplat det till toabesök.

I don´t give up kaffe. Där går min gräns.

Annars är det mest grymt. Jag har ett jädra flow just nu och börjar rulla mot slutet (nä, men närmare slutet än början i alla fall.)

Två veckor och en dag till deadline.

Ps. I natt har det varit frost. Jag måste snart packa ihop balkongen.
Buhubuhu.
Det kommer att bli extremt kalt att titta ut efteråt.


från igår


1 kommentar:

Annika sa...

Tio grader kallt om nätterna här uppe i norr, kör med granris och ljung för att slippa det kala och tråkiga :-)