Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 7 oktober 2016

Ny dag i skrivstugan.

jag kollar först CNN som rapporterar om stormen i Haiti och Florida. Jag förmodar att amerikanerna klarar sig rätt bra om de bara flyttar på sig. Haiti har det förstås värre eftersom fattigdomen är så utbredd.
Det finns så oändligt mycket att vara tacksam för när man bor i den här världsänden.
Ljushyade män borde definitivt jubla.

Idag är det Birgittadagen. Mormor Birgit, mamma och jag firade alltid den. Och då menar jag att vi sa grattis. Mer än så har vi aldrig firat.
Så. Grattis på namnsdagen, Mamma.
Hurra för oss!





3 kommentarer:

Simona sa...

Det är svårt att tänka sig hur man skulle reagera om en storm svepte in och tog ALLT ifrån en. Vi har verkligen haft tur. Det är lite svårt att bära ibland. Och hurra för Birgit-dagen!

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag håller med.

Ezter sa...

Det är hemskt med stormar och orkaner. Konstigt att det pratas mycket mer om USA än om Haiti...