Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
måndag 4 juni 2018

Jag väntar på att svettas klart,

sedan ska jag duscha tvätta håret och byta lakan.
Inte för att jag mår bättre idag, utan för att jag tror att det kommer att kännas bättre. Ren, liksom. Man blir helt ärlig lite äcklig av allt snor.

Och så ska jag beställa hem mat från Mathem.se. Om jag gör det nu, borde det kunna komma senare. Allt sånt jag gillar just nu, frukt, är slut och jag orkar bara inte gå ned till affären. Återfår jag lite energi ska jag jobba, det är allt.

Update; nä, ingen leverans idag.
I morgon, men då kan jag lika gärna gå och handla själv.

Jaja.
Typ så,
här regnar det just nu.

Hurra för det i alla fall!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så dumt! Då kan du som sagt handla själv...

Åsa Hellberg sa...

Ja, men sedan ångrade jag mig ändå :)