Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
lördag 30 juni 2018

Vaknar tidigt,

läser instakonton och inser att tystnaden bland män fortfarande är så stor. Om det inte gäller fotboll, förstås, då kan man ge support och stöd till någon som råkat ut för hat och hot (som är bra, det ska man göra). Men det är bara då empatin och orden kommer. De finns andra tillfällen när de också behövs.
För att:
Det är inte män som delar om barn som far illa,
om kvinnomisshandel eller
om flyktingar som kommer hit för att det är elände i deras länder.

Ändå är det oftast män som är pedofiler, misshandlar kvinnor och har antingen startat krig eller låtit bli att föda sin befolkning.

Män håller käften och det blir så tröstlöst för om vi ska komma någonstans så måste ju männen förihelvete på tåget och visa var de står.

Det går ju när det gäller fotboll.Inga kommentarer: