Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
söndag 3 juni 2018

Vi kan nu konstatera att den febertermometer

som jag köpte på Cypern visar en hel grad fel.
Jag som hade så viktiga möten i morgon!

Men jag hoppas att de går att flytta, förmodligen smittar jag som satan och det är dessutom inte kul att ha möte när man känner sig så här.
I så fall har jag en vecka hemma när jag bara kan krya på mig. Veckan efter är det ju lite mer med releasefrukost, poddinspelning och resa till NY ...

Varför bli man frisk från en förkylning och sedan sjuk igen? Jag googlade. Olika virusstammar.
Jag tror att jag blev smittad när jag var på apoteket häromdagen och köpte grejer till Jonathan. Jag har ju inte direkt umgåtts med någon sedan jag kom hem, bara handlat och det där kan väl gå snabbt förmodar jag.

Jaja.
Igår blev det inget jobb alls, vi får väl se hur det blir idag. Tar jag alvedon piggnar jag väl till.

Inte så många tjohej härifrån idag.