Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 25 juli 2019

Det är något med mig, Cypern och förkylningar.



Men förra året var värre, nu nyser jag mest och är lite tung i huvudet. Förhoppningsvis blir det inte sämre än så, men att ligga på stranden var omysigt så istället har jag jobbat det jag ska och sovit. Det här har varit min utsikt hela dagen.
Gott så. 

Jonathan har promenerat och jobbat och först nu sammanstrålar vi sedan lunchen som han köpte till mig och tog med hem. Lyxigt värre.

Eftersom jag inte är helt hundra har jag dragit ned målen den här veckan och så ökar jag nästa istället.
Jag skulle så gärna vilja ha några dagars redigering också (inte här men hemma innan jag skickar in) eftersom jag har haft sådant fokus på handling och dialog att jag inte har en enda miljöbeskrivning med. 
Det måste man ha, men det går fintfint att lägga till efteråt. Jag måste bara ha tid till det också. I värsta fall får det bli i första redigeringen efter att mitt team på Forum har läst.

Det var det, torsdag.
tjohej och prosit.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

AC på rummet så det beror på den? Krya på dig!

Åsa Hellberg sa...

Nej, tydligen inte har jag läst på.