Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 31 juli 2019

Hör upp alla mäklare

Sluta tala om i annonserna vem era hus passar till. Tala istället om att det finns 7 sovrum, inte att huset passar den stora familjen.
Så här kan det se ut i en annons.

Härlig villa på lugn gata i centrala Järpås. Barnen springer i trädgården, saft och bullar är uppdukat på altanen och sommaren är här! 
Den vita villan blev er och nu har man kommit på plats för de första vännerna och komma på husesyn. Vilken dag! Äntligen. De får se det fina köket, vardagsrummet och matsalen som ligger i fil och den ljusa toaletten med dusch på nedervåningen. Barnens fina sovrum och utsikten från balkongen.. toalett och dusch även här uppe och vårt sovrum med både kakelugn och egen walk in closet!

Den här villan är ju uppenbarligen inte för mig. 
GRRRRRR


Nu ska jag jobba.
Hej hopp.


2 kommentarer: