Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 18 juli 2019

Tretusen kvar till 55.

och i morgon hoppas jag fixa 2 av de 3 tusen. Det blir perfekt med lite mindre jobb på lördag då jag tänkte städa, måla tånaglar och sånt.

På söndag natt bor jag på hotell. Flyget går 7.30 måndag morgon, och jag skulle förvisso kunna ta mig till Arlanda och vara där 5.30 men det involverar taxi och annat som kostar lika mycket som en natt på hotell på flygplatsen. Bilen får stanna hemma den här gången och på söndag tar jag mig dit kommunalt.

Målet för resan är brutalt högt satt. 25 000 ord. Det betyder att jag inte kan slappna av en enda dag men med 50 meter till havet. typ, så kommer jag att bada varje paus. Om jag klarar det på två eller tre pass återstår att se. Första veckan har jag bokat frukost (eftersom Jonathan också är där, så vi kan äta ihop) med vecka två kanske jag skippar det och äter hemma istället. Det kan betyda 5-600 ord bara det.

Det är i alla fall roligt som tusan och jag ser slutscenen framför mig. Nu ska jag bara ta mig dit också.
Tjohoo.




1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Ha det skönt nu då!