Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 1 december 2019

Jag har varit en usel bloggare senaste tiden.




Nu har jag i alla fall skickat manus (Flanagans 2) och kan bocka av det. I morgon får jag reda på om vi kan stretcha min deadline för nästa Sonja. I så fall kan jag vara ledig hela kommande vecka. Mamma kommer på onsdag, och det vore ju toppen om jag slapp jobba måndag och tisdag och kan fixa här hemma istället.
Det är stökigt och fullt av julkartonger som ska ned i källaren och jag behöver all ledighet jag kan få.

Idag, efter att jag skickat manus vid 20-tiden monterade jag ihop och klädde granen och nu lyser den så fint vid balkongdörren.

Igår var vi på konsert och julbord, supermysig med svinkallt trots att det bara var en minusgrad. Jag fick köpa ett par tjocka strumpbyxor på och sätta på mig i ett provrum, för med mina tunna byxor kunde jag lika gärna gått naken.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ha en fin måndag nu!

Åsa Hellberg sa...

Detsamma, fast tisdag :)