Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 29 augusti 2020

Det där med förvaring.

Det är knepigt att få till det, tycker jag. Jag behöver fler skåp (som är annat än bara snygga ...) och hyllor på väggarna till böcker.
Hyllor i garderoben, den man kan gå in i, vore också fantastiskt.
När planeringen för det är klar ska jag ta hit en firma som kan borra upp det för mig.
Själv är jag makalöst bra på ett hål, men fler än så är inte min grej. Hittills har jag varje gång jag försökt slirat med borren så att det saknas en millimeter när grejen jag behövde hålen till väl ska upp på väggen.

Annars går städningen framåt. Igår rensade jag ur tv-hyllan i sovrummet som är så hög att jag inte kan öppna fönstret. Alltså har det inte blivit tvättat sedan jag flyttade hit. Inte de andra heller, i ärlighetens namn.
Men det ingår i storstädningsprojektet, och innan den nya hyllan kommer får sovrumsfönstret vänta.

Idag: kök och vardagsrum medan jag lyssnar på Stil i P1.

Hoppas att ni får en fin helg!
Inga kommentarer: