Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 4 februari 2021

Negativt coronates på Flickvän i Sumpan,

 men hon har fortfarande feber och huvudvärk så vi får väl se vad det utvecklas till. Hennes tvillingsyster hade exakt samma symptom, och dag fyra tappade hon lukt och smak. 

Eftersom testet var negativt kan det ju också vara något helt annat, men det är ju inte så mycket som går just nu mer än Corona. 

Jonathan är i alla fall fortfarande frisk, men jag handlade ändå till dem idag så att de klarar helgen hemma. Sedan handlade jag till mig och pratade i telefon med min gamla bästis Anders som bor i Köpenhamn. Vi har inte sett på kanske 15 år, men håller kontakt via telefon. 

Det är bara ett problem med de samtalen: de pågår i TIMMAR.  Alltså jobbade jag inte idag och nu är jag 20 sidor efter plan. Men dividerat på de tre kommande dagarna så klarar jag det. Jag ska bara vara hemma och jobba tills jag lämnar manus på måndag morgon. Bilen är utlånad från och med i morgon, så inte ens den behöver jag bry mig om. 

Så ingen motion idag mer än skottat bil och traskat runt på Ica två gånger, men i morgon sitter jag på sadeln igen. Tjohoo.
2 kommentarer: