Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 7 februari 2021

Söndag, sista arbetsdagen med manuset för den här gången.

 Jag har rätt många sidor kvar, men det ska gå. Ett avbrott för att hämta min bil, men mer än så behöver jag inte göra idag.

Igår gjorde jag NÄSTAN det jag skulle,  men mitt hjärta drog iväg som satan på natten och jag vaknade av en puls som skenade och slog stenhårt. Det var obehagligt, men gick över på någon minut, däremot det svårt att somna om och igår var jag väldigt yr. Om det hänger ihop med hjärtat, eller trötthet, eller bara lite vanlig yrsel vet jag förstås inte. 

Jag är glad så länge jag kan jobba, haha,

Jag gjorde en hjärtundersökning med ett arbets-EKG för EXAKT ett år sedan (6 feb 2020), men fick aldrig något svar från min läkare. Det har jag inte fått på min tarmröntgen heller, så dags att ta tag i båda.

Nu kaffe. Bra dag så här långt. 

5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Här blev Maken hämtad med ambulans efter att ha ramlat ner från en stege...

Åsa Hellberg sa...

Oh, no, hoppas att det gick bra!!

Cecilia Johansson sa...

Du verkar ha fullt upp. Själv jobbar jag med strukturen på manuset. Några scener som finns med nu, kommer strykas då de inte tillför något till historien. Det känns bra just nu. Gillar manuset mer och mer för varje vända! Tänker ofta på något du skrivit här på bloggem: "Skriv den bok du själv vill läsa" Älskar det citatet. Nu stämmer storyn med dramaturgiska kurvan. (Det gjorde den inte tidigare)

Eva-Lotta sa...

Nja, kotkompression, massa smärtlindrande preparat som hjälper dåligt. Tar sig nu hjälpligt fram med kryckor. Svårt att sitta och ligga. Kom hem i onsdagskväll. Sen dess har det iaf gått framåt.

Åsa Hellberg sa...

Stackars honom!