Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 30 mars 2022

PLANEN börjar klarna.

 Sista helgen i maj ska Jonathan, Linnea och jag till Göteborg. Jag gav dem det i julklapp. Vi ska vara där fre till sön, och på lördagskvällen se Så som i himmelen på Scandinavium. 

Nu har vi planerat att åka en dag tidigare, alltså torsdag, och då med en liten flyttbil som jag hyr i Stockholm. Vi åker förbi sofflagret och hämtar soffan jag vill ha, kvistar in och köper en säng på Ikea och drar till Fjällbacka och installerar soffan och sängen. Dagen efter tar vi lilla lastbilen till Göteborg och lämnar den på någon bensinstation och tar tåget hem på söndagen.

VA? HUR BRA PLAN? Då får jag bärhjälp, monteringshjälp OCH trevlig sällskap.


Jag svängde förbi Mio. De har många fina tv-bänkar men de är dyra. Jag letar vidare!

Sedan tar jag bilen tillbaka några dagar senare och installerar mig och stannar en vecka. Jag har inte planerat hur min sommar ser ut riktigt än, jag har ju en resa inplanerad till Cypern för en tvåveckors skrivresa och den känns ändå viktig. 

Det blir så BRA! (PEPPAR PEPPAR PEPPAR)

Nu ska jag äta väldigt sen middag, tjohej.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Bra plan! Känns som att det kan funka bra!

Åsa Hellberg sa...

Eller hur! Jag tror det, faktiskt!