Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 23 januari 2024

Lite hängigt i Mogan

 Lite tung i huvudet och trött i hela kroppen sedan igår eftermiddag så har tagit det lugnt med sol idag och ber en bön om att det är borta i morgon. Jag har köpt spanska förkylningsmediciner, och har med mig alvedon OCH ett coronatest (har inte testat). Jag har pratat med exakt NOLL människor (utöver servicepersonal), så hur jag i så fall har blivit smittad av något är ett mysterium. Flyget går ju bort, det var ju förra lördagen. 

Men jag har jobbat bra och har tagit en promenad, men därefter hängt på rummet. Jag var inte särskilt hungrig vid middagen och det är väl inget friskhetstecken direkt. 

Tre arbetsdagar kvar, hoppas hoppas att jag är frisk när jag åker hem. Jag är så himla rädd om mitt öra som for så illa när jag åkte hem från London med Corona i kroppen. 

Det är så kul att jobba i alla fall, jag går fram och tillbaka i början nu och fixar och trixar innan jag går framåt igen. Glömmer presens och så måste jag korrigera det också. 

Står på 12 000 så 20 når jag nog inte, och med tanke på lite sänkt så kanske inte ens 18. Men det gör inget. Det här får ta lite tid.




Min nyinköpta typ kimono/hippierock som blir perfekt att ha den 30e då vi har spansk fest med Bonniers bokklubb i Bonnierhusets ljusgård. Det är första gången jag är ensam författare på ett sådant event, och det är slutsålt, så det känns superkul såklart.





Tjohej


Inga kommentarer: