Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 30 januari 2024

Mitt pyre är inte hungrigt.

 Igår åt hon i princip ingenting. Några korn torrfoder men det var allt. Alltså bajsade hon inte ens i morse som hon alltid gör varje första promenad! Men hon sov gott, tack och lov. Det var jag som drog upp henne halv tre eftersom jag var kissnödig, men det var inte hon. Istället väckte hon mig tjugo över sju och då hade vi ändå sovit sedan elva (inte jag då, som hade svårt att somna om efter att ha gått upp mitt i natten, jaja, res-vätskan ska ut, så är det alltid).



Trollet sover. Skruttan. Hon är inte sjuk, bara inte hungrig.


Några mediciner blev det inte igår, jag valde att skjuta på det tills veckan efter flytten. OM jag får biverkningar kan det stjälpa allt, ju. Bestämde mig på vägen dit, fick träffa läkaren som fattade men sa att det sällan är biverkningar om man tar sprutor pga att det inte passerar mag-tarmkanalen. Men ändå. Just to be safe.

Det var det. Idag, innan jag lämnar Selma, ska vi åka till nya lägenheten och sedan klippa klorna i djuraffären. Ikväll är det Spansk afton med Bonniers bokklubb, ska bli superkul!

På torsdag börjar tapetseringen. Tjohoooo. 



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Precis som vi är djuren inte alltid på topp.
Du har mycket att se fram emot! Ha så kul ikväll!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!