Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 13 juli 2015

Idag fyller min mamma 76 år.

Hipp hipp hurra!
Jag brukar vara på västkusten just den här dagen, men i år funkar det inte.
Av flera skäl, där Misse har varit det främsta.
Just nu har jag ingen kattvakt men min arm har också varit kass i natt/i dag så det var alldeles utmärkt beslut att jag stannade hemma.

Fram till i augusti är jag helt och hållet obokad. Jag ska till doktorn på fredag, men sedan är kalendern helt tom, jätteskönt just nu när jag inte är helt fit for fight.
Och vad bra för min redigering, som ju är min prio och fortfarande lika rolig.

Idag har jag bollat omslag och titel med en kompis, inget där är klart och förlaget vill gärna att jag tycker till i den processen.
Kul, men svårt som tusan.
Jag ska prata med designern den här veckan, är förstås nyfiken på hur hon tänker.

Ungefär så.
Nu börjar jag jobba.

2 kommentarer:

Simona sa...

Hipp hipp hurra för din mamma!

Anonym sa...

Grattis till din mamma!
Sanna