Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 6 juli 2015

Nu är jag full av bokade tider.

På fredag hos husläkaren.
I augusti hos ortoped (man behöver ingen remiss i Stockholms län men de har tyvärr sommarstängt, i alla fall på den kliniken jag ringde till på Södermalm.)

Min arm är kass så till vida att den gör extremt ont vid vissa rörelser, men jag kan fortfarande skriva helt och hållet obehindrat.
Alla jag ringer till frågar om jag är sjukskriven.
Oh no, verkligen inte.
Hoppas att jag inte behöver det heller, att det vänder innan det går så långt.

Sova går bra om jag ligger stilla. Mitt senaste knep är att lägga en kudde under armen när jag sover på den sidan som inte gör ont, så att inte armen faller ned. Funkar fint.
Sidsov är bättre för ryggen än att ligga på den.

Det går inte direkt åt rätt håll, men det följer den utvecklingen som frusna axlar har. Det enda som skiljer är egentligen att min smärta sitter i överarmen. Andra har mer ont i axelpartiet.
Bra att få ett foto på att det inte är någon annan vajsning, tänker jag.

Ungefär så. Måndag. En rätt bra dag i förorten.
Hur mår ni?

Inga kommentarer: