Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 21 juli 2015

Simona, min vapendragare,

är på väg till New York as we speak.
Hon ska på en mässa för romancemänniskor.
Mitt på Times Square, på hotellet som har restaurangen som snurrar - The View- och som jag var på med Jonathan när jag fyllde 50 (och med Nisse i februari i år.)

Jag är inte så avundsjuk på mässan, jag läser snarare chicklit än renodlad romance , alltså vet jag inte vilka alla hennes favoritförfattare är.
Men att hon är yster, vet jag ju. Jag vet också att hon har planerat den här resan i åratal och bara det gör det galet häftigt.
Och så är det ju faktiskt så att hon har landat en treboksdeal med det där landet (ni skulle se min ansiktsfärg nu) och ska träffa sitt amerikanska förlaget.
Fy tusan vad roligt!

Och jag är fantastiskt ressugen.
Det blir en annan gång.
Nu ska jag fortsätta att jobba med min kommande världssuccé Gloria.

Howdy!






Inga kommentarer: