Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 13 december 2015

God morgon, kära luciavänner.

Visst såg ni väl tåget på Svt?
Nä, ni kanske har annat för er 7.45 en söndagsmorgon.
Men det hade inte jag, som till och med hade ställt klockan för att inte missa min egen tradition. Nisse jobbar idag, alltså sov han hemma hos sig, så jag gick upp själv halv åtta, fixade frukost och parkerade mig soffan. Åt för många pepparkakor och fick ont i magen, men annars var det/är det en underbar morgon.

Senare ska jag till stan och på luciakonsert. Det blir väldigt fint tror jag.
Hoppas att jag kan ta någon bild på Operaglittret och visa er.

Vi hörs senare.
Tooddeloo!

4 kommentarer:

Ezter sa...

Nej, då sov jag...

Simona sa...

God morgon! Jag sov till halv elva. Gött.

Anonym sa...

Jag kom upp...

Sanna

Linas drake sa...

Jajamen! Vackert, men barnen hade kort tålamod med de långsammare sångerna som de inte kände igen. Innan lucia på tv hade vi tre finingar i ett eget tåg här (ett lånat syskonbarn) med två lucior på fem år och en tomta på nio med låååång luva. :-) Myyys.
Lussebullar o peppisar till frukost, till barnens förtjusning (och min egen) :-).