Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 23 december 2015

Redan elva

hade jag handlar klart och var på väg hem. Nu är allt instuvat, inpackat och det återstår egentligen ingenting. Jo, jag måste ge Misse ny sand på hans toa.
Och så ska jag hämta sonen tänkte jag. Ett par smågrejer återstår att handla, men det kan jag göra när jag ändå plockar upp honom i centrum.

Den här spelade jag när jag var med i Robert Wells radioprogram i somras, där jag ju fick spela min favoritmusik.
En kvinna och en man.

Jag träffade Peter Lundblad många gånger på 80-talet. Först i Fjällbacka, sedan i Borgholm under Badrock och vi sågs också i Stockholm. Ta mig till havet-plattan (där den här låten är med) kom 1986. Anders Berglund producerade.
Så himla bra.
Ni hittar den på Spotify.

En väninna till mig berättade att han var svårt sjuk, men det verkade ju bättre när han skulle vara med i Badrocks återförening i sommar som jag läste om för bara någon vecka sedan.
Vila i fred. Dina låtar kommer alltid att leva, i alla fall hos mig.