Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 16 december 2015

Vaknade av kliande ögon

och när jag satte mig upp hade jag yrsel.
Och inte den vanliga som jag får för att blodtrycket är lågt för den går över nästan genast, utan någon annan form som gjorde mig - i alla fall i känslan - vinglig.
Det har fortfarande inte gått över, men jag tror att det är lite bättre. Jag ligger i alla fall i soffan, vilket känns skönt.
Eftersom jag har lite ont i nacken, som säkert hänger ihop med axeleländet, så tog jag värktabletter. Det kan ju vara någon nerv eller nåt, eller hur?

Well.
Jag behöver vara vingelfri senare för då ska jag till stan och träffa en kompis från Fjällbacka innan julminglet på Grand (min agentur.) Och är jag inte det så stannar jag hemma.

Ungefär så en dag då jag inser att det inte blir ett dugg skrivet i den här skrivstugan.


4 kommentarer:

Ezter sa...

Rätt att ta en paus och vila, så du orkar med det trevliga senare idag! Igår läste jag en gammal HJ (nr 3) och plötsligt satt jag och läste om dig :)

Åsa Hellberg sa...

Nr 3? Hoppsan:)

Ezter sa...

Nej 33 skulle det stå :)

Åsa Hellberg sa...

Haha, okej:)