Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 2 december 2015

Jag insåg att jag behöver göra några ändringar

på slutet, så jag la av när jag hade tio sidor kvar för jag behöver vara glasklar i knoppen. Jag gör dem i morgon bitti.

Istället tog jag en tur till Ikea (där huvudet kan vara lite simmigt) och åt köttbullar för 39 kronor och köpte nya hyacinter eftersom mina andra blommar för fullt och nog behöver bytas ut snart.
Och så köpte jag kuddar och fodral till Nisse som han hade beställt.

Dessutom blev bilen varm för första gången på rätt länge. Jag inbillar mig att det är bra för den, istället för att bara köras iskall i två och en halv kilometer till Farsta centrum.
Till Ikea är det nog en mil, i alla fall.

Ungefär så. I morgon fyller min lillebror 41.
Den lilla plutten.
Förra året var jag hemma på kalas, men nu blir det ingen hemfärd förrän i vår.
Min axel vill inte köra bil så långt för även om den är på bättringsvägen har jag fortfarande ont varje dag, och vissa dagar måste jag fortfarande ta värktabletter.
Idag gjorde jag mig illa som fan när jag skulle ta av mig jackan, men det är en annan smärta. En bättre.
Hurra.

Det var väl det.
Onsdag 2:a december har funkat.2 kommentarer:

Ezter sa...

Låter som en bra dag :)

Åsa Hellberg sa...

Ja, riktigt bra!