Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
fredag 23 mars 2018

Det är så tröttsamt det där med reserverade belopp.

Nu hände det i London igen.
Man reserverade ett belopp på mitt kort när jag checkade in och när jag checkade ut debiterades jag ett annat belopp och de första ligger kvar som en reservering på kontot.
TUR att jag hade fyllt på med mer pengar, för annars hade det blivit panik nu när jag har ytterligare ett hotellrum att betala.

Så tipset till mig själv är att betala rummet direkt vid ankomst istället för när jag checkar ut, om jag inte vill att 5000 ska låsas i en vecka eller vad det nu kan ta.

Nu ligger jag i min säng och tänker ligga kvar här och kolla Lets dance.


Fy så så hemskt med Frankrike, ser det nu på Rapport.
I jämförelse är förstås min irritation bara fånig.

Var rädda om er!


Inga kommentarer: