Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 24 mars 2018

Ni vet en sådan där lugn och fridfull frukost på hotellet?

NOT!
Hotellmatsalen är fylld av sportmänniskor som ska simma. Det är ett galet tjatter, kö till kaffet och nu tog jag två koppar på en gång så att jag ska slippa stå i kö igen.
WELL.
Jag överlever det också såklart. Däremot vet jag inte hur jag ska överleva utan alla mina hårgrejer, som spray och sånt som jag glömde hemma.
JAJA.

Idag ska jag först åka typ 10 mil söderut till Gislaved. Puttra dit, har jag tänkt, eftersom jag inte ska vara där förrän halv två, föresläsningen börjar två.
Sedan brumma hemåt Stockholm efteråt. Jag har en plan på att vara hemma vid åttatiden. Håll en tumme.
I morgon är jag ledig och ska ta hand om mitt hem.
På måndag börjar jag skriva ny roman.
HURRA!

2 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Hurra!

Och hoppas det löser sig med håret.

Åsa Hellberg sa...

Tack, jag träffade en kompis och fick låna spray av henne :)