Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
torsdag 15 mars 2018

SOM EN TOK

Så jobbar jag just nu.
Nästa projekt blir också tidsmässigt pressande där där kan jag stretcha på min deadline något även om jag inte tänker ha det i huvudet när jag börjar. Jag går mot mitten av maj, innan vi åker på semester, men kan säkert egentligen jobba med det hela sommaren. Vi får se hur det går. Hittar jag rätt ton (alltid denna ton) kan det bara rinna på.

Jag tror eventuellt att jag skriver klart Strejken idag. Jag hade en ruskigt bra flyt igår och ser inte varför jag inte skulle ha det idag också.
Däremot kan jag komma på saker, som att ett kapitel till behövs, och då avslutar jag i morgon som är sagt. Jag har meddelat att min förläggare att hon får manuset 17.00.

Senare idag måste jag köpa tvättmedel eftersom jag ska tvätta i morgon.
Jag vill ju vara ren och fin i Norrköping på lördag och i London nästa vecka.

Tjohooo!


4 kommentarer:

Simona sa...

hur gick det? Hann du?

Åsa Hellberg sa...

JAAAAAA!

Eva-Lotta sa...

Grattis :)

Simona sa...

Hurra!