Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
onsdag 28 mars 2018

Ska träffa mina bästa ungar idag.

Vi ska fira Jonathans nya skrivkontrakt med Sony music och innan dess måste jag jobba i exakt tre timmar om jag ska vara nöjd.
Idag i soffan.
Jag brukar börja med att stå upp men idag ska jag vara på benen så mycket ändå att soffan passar bra i några timmar.

Jag var ju på Ikea igår och blev totalförälskad i en soffa där. Så fin och bekväm. Och ljust grön. Fantastisk färg.
När jag får råd ska jag investera i en sådan. Den finns inte på hemsidan än, så ny är den, men den stod uppackad på varuhuset så den finns ju att köpa i Kungens kurva i alla fall.

Fram till igår hade jag spanat på en annan, men den är för djup insåg jag när jag provsatt. Jag måste kunna sitta och skriva också, och den var mer en ligga-ned-soffa. Jag behöver en kombo som funkar för både och. Behöver ju ha benen i golvet när jag sitter.

Jaja.
Små problem.
Jag sov tio timmar i natt och är skönt utvilad.
Nu ska jag skriva bok.
Tjohej!


Ps, update:
jag är avvänjd och näsdroppsfri. Tredje natten utan dem och sovit som en stock. Igår tänkte jag inte ens på om jag var täppt under dagen. Tror inte det.
Jag använde ingenting utöver viljan.
Hurra!


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Näsdroppsfri, bra jobbat! Kan vara svårt av avvänja sig. Soffan låter fin! Och grattis till skivkontraktet :) Fira stort!