Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Tjörns bibliotek 11.00

Okt 13:e Bokmässa Askersund

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås

Dec 3:e Sälen 14.00 och Malung 18.00


måndag 26 mars 2018

Jonathan tog nya bilder häromdagen

Och Linnea fick också vara med.
Det här var fint, tycker jag.Nu har jag varit utan näsdroppar i exakt 24 timmar. Det är första gången sedan jag var förkyld i oktober och fastnade i eländet igen. Heja mig!
Förra gången jag slutade hade jag hållit på i åratal, men nu är jag kvickare på det. Jag tycker ibland att jag har ont i bilhålorna, ned i tänderna, och det kanske har med dropparna att göra tänker jag. Oavsett är det ju bra att låta bli.
Jag har vaknat många gånger i natt, men vet att det värsta är över på ett par dagar, så jag står uuuut!

Annars idag ska jag skriva på ny bok och tvätta. Nu börjar mitt ensidiga liv ett tag. Det är fantastiskt att jag har tillgång till både det och det utåtriktade. Det passar ju min personlighet väldans bra eftersom jag faktiskt inte vet om jag har något mellanting. 

Det var det.
Bok 10 med arbetsnamnet Flanagans. Ni kommer nog att få höra mer om det framöver.
Wohooo!
4 kommentarer:

eval8 sa...

Jättefin bild!

Simona sa...

Tjohooo!

Mitt tips med näsdroppar är att köra med droppar med saltlösning när man avvänjer sig med de andra. De hjälper lite när det är som värst!

Hurra för Flanagans!

Annelie sa...

Jag har också ett tips för när man ska vänja sig av med nässpray: spraya bara i ena näsborren. Då kan du åtminstone andas, samtidigt som den andra näsborren vänjer sig vid att inte ha nässpray och när näsborre nummer 1 (som du sprayade i) börjar tjockna igen så börjar näsborre nummer 2 att släppa efter. :-)

Åsa Hellberg sa...

Tack Simona, Tack Annelie, men jag är redan av med det (tre dygn senare) utan någon hjälp alls. Det går svinfort om man bara står ut den första eländiga dagen och natten!
Igår tänkte jag inte ens på det. Hurra!