Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 3 mars 2018

Det var så himla trevligt idag

Det är störtmysigt med de här mittpådagenlördagarna och publiken idag var så himla härlig.

Om två veckor, också mitt på dagen, ska jag till Norrköping och veckan efter det ska jag till Gislaved och sedan har jag inget mer bokat i år.
Jag hoppas att det kommer mer i höst, jag tycker det är buskul att träffa läsare och föreläsa.

När jag kom hem från Arboga åkte jag direkt till Jonathans studio. Superfint. Han har verkligen längtat efter det och nu sitter han med ett kul gäng och jobbar. Ett kök/samlingsrum och men alla varsin studio.
Linnea kan vara med ibland också, det blir ju lite tomt för henne hemma nu när han har flyttat allt sitt jobb från hemmet. Så idag träffade jag båda och har jag tur vill/kan de komma hit nästa lördag och se på mellofinalen.

Jag åker till Köping en annan gång, jag vill så gärna se den där lilla staden men kan ju göra det när vädret är lite mildare.

Nu har jag ätit middag OCH satt i mig en hel tub med Chilitryfflar som jag fick på bibblan.
Resten av kvällen ligger jag i soffan.
Wohoo!



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så bra att det var mysigt. Själv tillbringade jag hela lördagen på sjukhus, med gravid dotter som haft världens huvudvärk i två dygn. Inte roligt att de röntgade hjärnan i jakt på orsak. Som väl var hittade de inget, det var svettigt ett tag där... Men heller ingen orsak till huvudvärken. Dock fick hon starkare piller än Alvedon, de verkar peppar,peppar hjälpa lite.

Åsa Hellberg sa...

Åh nej, stackars er och henne.
Hoppas att det går över nu då!