Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
tisdag 27 mars 2018

jobbjobbjobb

Senare idag ska jag åka till Ikea och hitta genomskinliga, vita, gardiner.
De jag har nu är mörkt grå, men nu vill jag har vitt.
Jag tror att de kostar 79kr paret.

Sedan behöver jag ju någon slags matta till betonggolvet på balkongen. Till min andra lägenhet köpte jag en illgrön sådan där som kan ligga ute året om. Jag funderar på att göra det här också. Det är både prisvärt och praktiskt. Många har lagt trätrall ser jag, men jag gillar ju mattor.

Min balkong är ju inte särskilt djup, 130 cm, däremot lång, 5,5 meter.
När inglasningen kommer så blir ytan ännu mindre eftersom den står på golvet på insidan, så det är först då det är vettigt att köpa matta. Men om jag ändå är på Ikea ...

Jag var på Ikea i Jönköping också, och på soffavdelningen (jag drömmer ju om en ny) så hittade jag en beigevit klädsel till Jonathan och Linneas nya soffa. Den färgen som hade utgått när de köpte sin, så att de fick ta en ljust grå istället.
Jag trodde att de hade skrivit fel på prislappen. Klädseln var sänkt från 2495 kr till 95 kr eftersom det var de sista exemplaren.
Så det var förstås inget snack när jag ringde dem och frågade om jag skulle köpa den.
Fynd är ju så himla roligt!

Tisdag.
Målet är satt till 1500 ord.
Wohoo.

1 kommentar:

eval8 sa...

Det var verkligen ett fynd att gratulera till!