Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Åsas höst 2019

Bokmässan Göteborg 26-29 september

Trosa bibliotek, 8 oktober

Timrå bibliotek 16 oktober

Arvika bibliotek 21 oktober

Motala bokafton 6 nov


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
måndag 26 mars 2018

Jag tycker allmänt att Trump är ett svin,

men i klubben otrogna presidenter tar Clinton ändå priset. Att förföra en praktikant som han gjorde är vedervärdigt och som hon fick lida efteråt för det. Fy så hemskt! (Jaja, naturligtvis var det synd om hans fru också!)
Jojo Moyes tackar Monica Lewinsky i sin senaste bok, jag vet inte riktigt varför men den utspelas i New York så kanske har hon fått hjälp med stan på något sätt.

Nu har jag en kort paus. Jag har ritat hus, läst igenom det som jag redan har skrivit och har fått en bild av mina karaktärer.
Det här kommer att bli hur kul som helst!Inga kommentarer: