Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 28 juni 2018

Då har jag bokat en skrivresa.

Tillbaka till Cypern.

Helt ärligt vet jag inte ens vad jag har bokat mer än platsen och vilket hotell. Jag kollade så att det fanns någonstans att sitta och skriva, och utöver det så löser det sig väl.
Det fanns ett pentry och det är bra.

Det är nästan skönt att det inte ska bli så fint väder de kommande dagarna här för det stressar mig när jag inte har någonstans att ta vägen när jag vill gå ut. Idag åkte jag till Farsta igen, besökte bokhandeln och på H&M tog de bort ett larm som jag fått med mig hem från USA på en klänning. Hurra för det!

Annars fick jag en bra skrivdag idag och jag har en PLAN för resten av manuset.  Absolut inte på detaljnivå men på konflikterna som trappas upp allt mer.
Hurra för det också!

Det var det.
I morgon 15 grader och MOLN!




4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Här blir det säkert 30 grader idag igen... Du kunde åka hit och skriva ;)
Hoppas det blir bra på Cypern, sen när det är dags. Svårt att skriva nu, jag håller tummarna för ditt byte.

Simona sa...

Åh vad bra att du fick bort larmet! Gärna mer bilder på shoppingfynd!

Åsa Hellberg sa...

Tac Eva.Lotta!!

Simona; nä, för jag har inte gjort några shoppingfynd vad jag vet.
Vad tänker du på?

Simona sa...

Alltså. Skorna igen? Klänningen? Jag är inte kräsen. Pennor och vykort från New York?
Hälsningar från min förort