Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 25 juni 2018

Jag har satt in en bytesannons om min lägenhet,

och blir alldeles svettig av alla uppdateringar, lägenheter och ja och nej överallt.
Och inte hör folk av sig eller svarar trots att vi alla har sagt ja till ett intresse (mer triangel än direktbyten). Nu ska jag i alla fall på en visning onsdag kväll i Hökarängen. Och på något sätt måste ju den tredje delen i kedjan också komma hit och titta. Sedan ska det ju stämma för alla.
Puh.

Jaja.
Jag har ingen panik.
Så länge skriver jag på min bok. Idag gick det bra och intrigen tätnar (nä, kanske inte men vi anar konflikt av stora mått. Gott så).
Fortsättning följer i morgon!
Då MÅSTE jag försöka gå upp tidigare. Det enda jag har känt av sedan jag kom hem från NY är att jag vill vara uppe en timma till= sova en timma till på morgonen. Än har jag inte lyckats rubba det, men gör ett nytt försök i kväll/morgon bitti.

Det var det denna måndag.
Hoppas att ni har det bra!

3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jaså du är såpass på gång med flytt-tankarna?
Hur blev din inglasade balkong? Ökade det inte trivseln?

Åsa Hellberg sa...

Jo, men det är lite dyrt för mig här och in kombination med hemlängtan så ... :)

Eva-Lotta sa...

Okej🤗man ska mer än bo...