Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 25 juni 2019

Jag måste säga tt jag är väldigt nöjd med ommöbleringen. Nu ser det ut som hade tänkt från början när jag beställde sofforna.
Skrivstolen passade perfekt i den hörnan som blev över, och jag fick mer plats i sovrummet tack vare det.

Tavlorna över tv:n är från museerna jag besökte i NY och tavlan över soffan är ett tryck från en konstnär som kallar sig Oliw87, han gömmer sitt ansikte på sina bilder. Jag tycker att den är galet cool och passar perfekt färgmässigt här hos mig.
Allt måste ju passa ihop i min värld ...
Och sen snyggkillarna, Robert Redford och Cary Grant som jag har köpt på Newport. Det ska bli två snyggisar till på andra sidan har jag tänkt, men då måste lampan bort och ersättas av något annat. 

I manuset matar jag på. I förrgår skrev jag inte ett ord, men gjorde en hel andra jobb. Synopsis, personporträtt, Q & A ...
Men igår gick det framåt och det ska det göra om en stund igen. 
Det är grått ute, det är så mycket lättare att jobba då!


3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ser mysigt och ombonat ut!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det är fint faktiskt.

Annika Estassy sa...

Riktigt fint!