Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 4 juni 2019

Releasedag för Sonja och Rebecka,

skriven direkt för ljud och e-bok.
Förhoppningsvis kommer den också i tryck någon gång, men först ska nog alla 3 delar ut innan det i så fall blir aktuellt.

Jag jobbar på med Flanagans 2. Den är galen och allvarlig action från sida ett, kul som tusan att skriva men ser ändå fram emot att komma hem och ta tag i den stora massan i min skrivfåtölj i sovrummet och arbeta mer strukturerat. Här blir det ändå lite hackigt eftersom jag faktiskt vill semestra med mamma också.

Idag var det lite mulet så då passade vi på att ta vår traditionella långpromenad och sedan doppade vi oss i poolen. När hon vaknar är det nog dit vi går tillbaka. Man kan sola där och ändå gå ned till havet och bada när man vill det. Lite längre, men det handlar ju bara om någon timme eller två. Onödigt att betala för solstolar då som vi annars gör varje dag eftersom ingen av oss egentligen är pooltyper utan gillar salta bad.

Det var det. Nu lite manus igen.
Tjohej!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det låter som ni har det bra iallafall!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det har vi! Tack!!