Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 14 februari 2020

Livet i rampljuset är kort och intensivt.Nu är jag tillbaka i soffan igen för idag börjar redigeringen av Flanagans 2.
Tretton arbetsdagar ska den ta totalt, de tio första ska klaras av innan jag åker till NY den 25e.
Min deadline är den nionde mars och jag räknar med att jag har sju arbetsdagar när jag kommer hem. Det är är bra för att jag behöver kanske jobba lite mer med vissa saker mot slutet.

Den 24e tänker jag vara ledig och packa.
Håll en tumme för att det blir av, jag ser så fram emot att resa med Jonathan.

Utöver det träning för herregud vad jag behöver det. Allt annat ställer jag in.
"Allt" som i en releasefest, mer än så är det faktiskt inte. En väninna fyller år, men ska samtidigt ha barn, så vi får väl se hur det går med det firandet.

Jag gillar fredagar även om jag ger blanka fan i att det är Alla hjärtans dag.
När de tre sidorna som återstår av dagens beting är avklarade ska jag möjligtvis vifta med dammtrasa där solen kommer in. Resten struntar jag i.

Hoppas att ni får en fin helg!


Inga kommentarer: