Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 8 februari 2020

Mitt hjärta betedde sig väl igår.

blodtryck 125/75, som sjön till 105 när jag reste mig från britsen (den svängningen känner jag ju alltid av och måste därför resa mig lite sakta och inte snurra för mycket på huvudet). Maxtrycket när jag flåsade som mest under cyklingen låg på utmärkta 180.
Under hela tiden funkade hjärtat perfekt.

Läkare ville ändå säga till min vårdcentral att det kanske vore bra med ett ultraljud också, med tanke på det jag berättade om varför jag sökte hjälp.
Jag hoppas att de går med på det utan protest.
Mer kontrollerad än så kan jag inte bli.

Idag hoppar jag över träningen. Cyklingen igår (i kombination med dansen i tisdags) gjorde att jag känner av höften igen, alltså vilar jag idag och tränar på måndag istället.

Idag ska jag hämta en ny luftrenare. De lagar inte den gamla som jag lämnade in häromdagen fick jag reda på igår. Senare ska jag hem till en kompis och kolla på Mello, och i morgon ska jag gå på bio med Jonathan och Linnea.

Och så måste jag komma fram till vad jag ska ha på mig hos Malou på onsdag. Det kan ta en stund ...
Dessutom måste jag dra igång min momsredovisning som ska vara inne på onsdag.
Det tänker jag blir ett bra jobb på tisdag, med förberedelser idag och i morgon, eftersom måndag går bort till träning och frissa.
Sedan MÅSTE jag skriva några sidor Sonja till, innan jag slänger mig över redigeringen av Flanagans2.

Bra grej, det där att jag har varit ledig mycket ett tag.
Jag är supersugen på att ta taaaaag!

Hoppas att ni får en fin helg!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så skönt att allt var bra! Då kan du släppa det!

Åsa Hellberg sa...

Japp, när jag har tjatat till mitt ett ultraljud, så :)