Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 6 februari 2020

Bor man som jag i en hyresrätt

kan man en gång om året beställa renovering.
Det kostar förstås, men betydligt mindre än om om det inte var subventionerat. Så nu har jag beställt det för min hall, jag måste bara hitta TAPETEN först.
Jag ser den ju framför mig.

Well.
Idag hinner jag inte besöka någon sådan butik, jag har till och med beställt matvaror hem med Mathem eftersom jag behöver jobba hela dagen med Sonjamanuset (har inte kommit igång än).
I morgon är det en massa möten, men först arbets-EKG.
Man kan få duscha efteråt, och då undrar jag förstås hur hårt det där provet är?
Har ni gjort det? 
Cykla i 6-10 minuter, EKG före och efter.

Jag åker dit i gympakläder och byter väl om efteråt, tänker jag.
Jag måste rätt snabbt ta mig till förlaget och till en lunch med min förläggare, innan jag träffar PR för ett möte om Kvinnorna på Flanagans.

I morgon får jag luntan tillbaka från min redaktör. Hon är tack och lov NÖJD med min redigering. Det återstår förstås grejer, alla vilka jag håller med om. Slutet är klart men behöver ändå jobbas med vilket jag visste när jag skickade iväg det.

Jag har fram till 9e mars på mig, med avbrott för NY-resan.
Därefter är det galen gaspedal på Sonja igen, som har deadline 1 april.

Wohoo.
Lat-Åsa får nu vika hädan!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vilken bra hyresvärd du måste ha! På många ställen måste det gå visst antal år mellan renoveringar. 12,15,20 och då bedöms behovet!

Hoppas du hittar tapeten du ser!

Åsa Hellberg sa...

Ja, superbra. KOmmunala bolagen i Stockholm är bra som tusan. Alltid längst kö till deras lägenheter.