Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 11 oktober 2021

Eftersom min förläggare inte har läst klart,

 (men har återkommit med en tumme upp på det hon har läst hittills) så tar jag ett par dagar ledigt för att städa i lugn och ro, läsa i lugn och ro och bara softa. Superskönt. På onsdag nästa vecka åker jag till västkusten på onsdag hem fredag, med tåg, men fram till dess är jag hemma och i mitten av den här veckan ska jag förstås börja jobba ordentligt igen.

Jag minns inte när jag hade en längre ledighet senast, men det borde väl stå i bloggen någonstans antar jag. Förra året var jag ledig hela augusti, det minns jag, för det hade jag preppat för, men i år hade jag inget sådant utan har tagit dagar här och där. Tror jag i alla fall. Som sagt, jag måste gå tillbaka för att kolla det.



Jag hade mitt rödaste på mig. Från Zara.



Supermysig helkväll med de här två. Maya som jag jobbade med för många år sedan och Pernilla som är en nyare bekantskap.


Den här veckan ska jag börja med min kortisonbehandling av eksemen men jag är LITE bekymrad över hur jag ska göra med fingrarna. Man får ju inte peta sig någonstans med kortisonenet, och då är frågan hur man låter bli det med kortison på fingertopparna. 

Jag ska läsa på ordentligt. Kanske smörja innan jag lägger mig och chansa på att jag låter bli ögonen när jag sover? Kanske köpa bomullsvantar på apoteket? Till att börja med ska jag smörja varje dag i två veckor, sedan varannan och därefter vid behov el en gång i veckan som underhåll. 

Kul inlägg. SORRY! jag återkommer med munterheter i morgon!




2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ja, köp bomullshandskar, det låter smart. Hur lätt som helst att man gnuggar sig i ögonen ju!

Åsa Hellberg sa...

Ja, eller hur?